Slip magien løs i køkkenet

Kunne du tænke dig en oplevelse udover det sædvanlige? En oplevelse, der både byder på professionelle teknikker, du kan tage med hjem i dit private køkken, et udsøgt måltid og ikke mindst højt humør og en festlig stemning? Så tag din bedre halvdel, bror, søster, ven eller kollega under armen, og kom på madlavningskursus hos Ske by Hedensvang.

Vores madkursus foregår i et moderne indrettet køkken i Holstebro med plads til både store og små selskaber, hvor fra vi tager imod kursister fra hele det vest- og midtjyske, herunder Herning og Viborg. Slip magien løs en aften, der står i det kulinariske tegn.

Lær at lave restaurantmad på vores kokkeskole

Uanset om du ønsker at forfine dine kulinariske færdigheder, udforske kunsten at bage surdejsbrød fra bunden eller simpelthen ønsker en sjov og anderledes aktivitet med dine nærmeste, så har vi det perfekte madkursus til dig! Vores erfarne kokke vil guide dig gennem hele processen og give dig en dyb forståelse for vigtigheden af friske råvarer samt hvordan man maksimerer smagen i hver enkelt ingrediens, lige fra urter til grøntsager og meget mere.

Under vores kursus får du lov til at tilberede aftenens måltid fra bunden, alt sammen med kyndig vejledning fra vores team. Og når arbejdet er gjort, kan vi alle sætte os ned og nyde det lækre resultat i en afslappet og hyggelig atmosfære. Så uanset om du er passioneret omkring madlavning eller blot ønsker en sjov aften med dine nærmeste, er vores madkursus den perfekte mulighed for dig!

Madkursus med fokus på teambuilding

Søger du et firmaarrangement, hvor din arbejdsplads kan komme hinanden tættere og styrke jeres relation med teambuilding? Så kan det også lade sig gøre på vores madkursus. Vi kan eksempelvis hjælpe med at arrangere en konkurrence á la Masterchef eller Den Store Bagedyst, hvor du og dine kollegaer i hold på 3-5 kan konkurrere om, hvem der laver det bedste måltid. Alt sammen i en opløftet stemning, der kan være til gavn for arbejdskulturen. Vi tilbyder desuden også mad ud af huset samt private dining.

​Kontakt os og hør mere

Uanset om du ønsker at deltage i et madlavningskursus, invitere til en unik firmaaktivitet, arrangere en vinsmagning eller leje vores køkkenlokaler til et andet event, hvor I selv kan lave mad og nyde det i en behagelig atmosfære, så er vi klar til at hjælpe. Kontakt os gerne og hør mere om vores madlavningskursus.

Vi har 6 ens fuldtudstyrede køkkener med plads til 3-5 personer, og vores madkurser udskiftes løbende, så de passer til sæsonens råvarer.

Se fremtidige kurser her

Dampkursus

Dampkursus

torsdag 08. august, kl. 18.00

Dette arrangement noget for dig ! Vi vil guide dig gennem tilberedningen af tre retter, hvor vi bruger dampning og sousvide-teknikker. Du vil også få masser af gode tips og tricks til at anvende dampen i din dagligdag.