Velkommen til SKE by Hedensvang

- hvor hver begivenhed er en unik gastronomisk oplevelse. I vores hyggelige lokaler skaber vi personlige og mindeværdige events, drevet af kærlighed til lokale råvarer og ægte kokkehåndværk.

Selskaber

Hos SKE by Hedensvang laver vi maden til selskabet, og ikke selskabsmad. Vi ønsker at lave noget som forkæler jeres sanser, både for øjet og for munden. Vi har ikke noget fast menukort, da sæsonen skifter og hver urt, hver grøntsag og hver fisk har deres bedste sæson. 

Private dining – Restauranten i dit hjem

Private dining er som at bringe restauranten hjem i privaten. Det er en personlig madoplevelse, hvor vi ønsker at lave en unik, gastronomisk aften i dit hjem, i dine vante rammer. HosSke by Hedensvang tager vi vores restaurantmad med ud til kunder i hele det midt- og vestjyske. 

Eventgastronomi

Hos Ske by Hedensvang tilbyder vi uovertruffen mad ud af huset til enhver festlig anledning eller event. Vi laver mad til selskaber og ikke selskabsmad. Det betyder, at vi laver anderledes og spændende mad, der er en sand fornøjelse for øjet såvel som smagsløgene. 

Kommende events hos SKE By Hedensvang

Organic Vinsmagning

Organic Vinsmagning

fredag 16. august, kl. 18.30

Vi inviterer dig til en uforglemmelig aften med Egmoos Vine. Mød parret bag og lad dem tage dig med på en rejse gennem vinlandet Frankrig. Smag på 6 forskellige vine fra Frankrig og få 5 anretninger.

Dampkursus

Dampkursus

torsdag 08. august, kl. 18.00

Dette arrangement noget for dig ! Vi vil guide dig gennem tilberedningen af tre retter, hvor vi bruger dampning og sousvide-teknikker. Du vil også få masser af gode tips og tricks til at anvende dampen i din dagligdag.

Kontakt os og hør mere

Ønsker du at invitere til en unik firmaaktivitet, arrangere en vinsmagning eller leje vores køkkenlokaler til et event, står vi klar til at hjælpe.
​Vi har 6 identiske fuldtudstyrede køkkener med plads til 3-5 personer, og vores madkurser udskiftes løbende, så de passer til sæsonens råvarer.

Historien om SKE By Hedensvang

SKE by Hedensvang er grundlagt af Henrik, en erfaren kok, og hans kone Camilla. Sammen driver de en virksomhed, der tilbyder catering til selskaber samt arrangerer madkurser og skaber unikke events.

Mere fra vores køkken

Se billeder fra køkkenerne og få et indblik i vores hverdag og hvad du kan opleve hos SKE By Hendesvang. De friske, lokale råvarer, det håndværksmæssige køkkenarbejde, og de færdige retters enkle skønhed.

# bliv inspireret på instagram - og del din oplevelse med #skebyhedensvang.

Det siger kunderne

 • At vælge SKE by Hedevang til vores arrangement var den bedste beslutning. Deres passion for lokal mad og evne til at skabe en varm, indbydende atmosfære er uden sammenligning. Det føltes som en aften i gourmet-himlen!

  Karsten Danielsen
  Aulum
 • SKE by Hedevang forvandlede vores aften til en uforglemmelig oplevelse. Hver ret var en fryd for både øjne og gane, og deres opmærksomhed på detaljerne gjorde hele forskellen. Det var simpelthen magisk!

  Jens Jensen
  Jens Jensen
  Holstebro