Velkommen til SKE by Hedensvang

- hvor hver begivenhed er en unik gastronomisk oplevelse. I vores hyggelige lokaler skaber vi personlige og mindeværdige events, drevet af kærlighed til lokale råvarer og ægte kokkehåndværk.
Steak på en pande

Slip magien løs i køkkenet

Kunne du tænke dig en oplevelse udover det sædvanlige? En oplevelse, der både byder på professionelle teknikker, du kan tage med hjem i dit private køkken, et udsøgt måltid og ikke mindst højt humør og en festlig stemning? Så tag din bedre halvdel, bror, søster, ven eller kollega under armen, og kom på madlavningskursus hos Ske by Hedensvang.

Vores madkursus foregår i et moderne indrettet køkken i Holstebro med plads til både store og små selskaber, hvor fra vi tager imod kursister fra hele det vest- og midtjyske, herunder Herning og Viborg. Slip magien løs en aften, der står i det kulinariske tegn.

Lær at lave mad som på restauranten

Uanset om du ønsker at udvikle dine evner i køkkenet med henblik på at lave mere inspirerende aftensmad, bage surdejsbrød fra bunden eller noget helt tredje, så har vi et madkursus til dig. Vi tager dig i hånden og giver dig en dyb forståelse for betydningen af friske råvarer, og hvordan man bringer mest mulig smag frem i hver enkelt urt, grøntsag og meget andet.

Du er selvfølgelig også velkommen, hvis ikke du er her for at dygtiggøre dine kulinariske evner, men i stedet ønsker at tilbringe kvalitetstid med dine nærmeste med en festlig aktivitet, som I aldrig har prøvet før.

I får selv lov til at lave aftenens måltid fra bunden – naturligvis vejledt af vores imødekommende kokke – og vi slutter aftenen af med at dele maden i en hyggelig og uformel stemning.

Henrik Hedensvang
Køkkenet hos SKE by Hedensvang

Madkursus med fokus på teambuilding

Søger du et firmaarrangement, hvor din arbejdsplads kan komme hinanden tættere og styrke jeres relation med teambuilding? Så kan det også lade sig gøre på vores madkursus. Vi kan eksempelvis hjælpe med at arrangere en konkurrence á la Masterchef eller Den Store Bagedyst, hvor du og dine kollegaer i hold på 3-5 kan konkurrere om, hvem der laver det bedste måltid. Alt sammen i en opløftet stemning, der kan være til gavn for arbejdskulturen.

Vi tilbyder desuden også mad ud af huset samt private dining.

Kommende events hos SKE By Hedensvang

Organic Vinsmagning

Organic Vinsmagning

fredag 16. august, kl. 18.30

Vi inviterer dig til en uforglemmelig aften med Egmoos Vine. Mød parret bag og lad dem tage dig med på en rejse gennem vinlandet Frankrig. Smag på 6 forskellige vine fra Frankrig og få 5 anretninger.

Dampkursus

Dampkursus

torsdag 08. august, kl. 18.00

Dette arrangement noget for dig ! Vi vil guide dig gennem tilberedningen af tre retter, hvor vi bruger dampning og sousvide-teknikker. Du vil også få masser af gode tips og tricks til at anvende dampen i din dagligdag.

Kontakt os og hør mere

Ønsker du at invitere til en unik firmaaktivitet, arrangere en vinsmagning eller leje vores køkkenlokaler til et event, står vi klar til at hjælpe.
​Vi har 6 identiske fuldtudstyrede køkkener med plads til 3-5 personer, og vores madkurser udskiftes løbende, så de passer til sæsonens råvarer.

Gavekort

Du kan købe gavekort til events og produkter hos SKE. Indtast beløbet du ønsker på gavekortet, og vi sender det til dig via mail.

Historien om SKE By Hedensvang

Bag SKE by Hedensvang er Henrik, indehaver og uddannet kok.
Med mange års erfaring fra gourmetrestauranter i det jyske, ser vi os selv som en dygtig og professionel samarbejdspartner til din næste fest eller event.

Køb SKE forklæde

Du har nu mulighed for at købe vores lækre forklæder, så du kan være professionelt klædt på i dit eget køkken

Mere fra vores køkken

Se billeder fra køkkenerne og få et indblik i vores hverdag og hvad du kan opleve hos SKE By Hendesvang. De friske, lokale råvarer, det håndværksmæssige køkkenarbejde, og de færdige retters enkle skønhed.

# bliv inspireret på instagram - og del din oplevelse med #skebyhedensvang.

Det siger kunderne

 • At vælge SKE by Hedevang til vores arrangement var den bedste beslutning. Deres passion for lokal mad og evne til at skabe en varm, indbydende atmosfære er uden sammenligning. Det føltes som en aften i gourmet-himlen!

  Karsten Danielsen
  Aulum
 • SKE by Hedevang forvandlede vores aften til en uforglemmelig oplevelse. Hver ret var en fryd for både øjne og gane, og deres opmærksomhed på detaljerne gjorde hele forskellen. Det var simpelthen magisk!

  Jens Jensen
  Jens Jensen
  Holstebro

Kontakt os